resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4937
    geçmişte yaşattıkları için sevdiğimiz aslan.

    ancak bildiğimiz gomis değil artık kendisi ve 2022-2023 sezonu için opsiyonu kesinlikle kullanılmamalı. kullanıp 1 yabancı kontenjanı hakkımızı çöpe atmış oluruz.

    zaten bildiğimiz gomis kale çizgisi önü haricinde kafa vuruşları ve hava topları 0 olan biriydi. belki biraz top tutup duvar olabilirdi ama yapabildiği en iyi şey ceza alanı içerisinde topa çok iyi ve güçlü vurmasıydı. 2021-2022 ara transferde geldiğinden beri gördük ki bu özelliği de kalmamış kendisinin. penaltı atışlarını bile zar zor atardı.

    fatih terim ile birlikte başladığımız pas futboluna uygun bir oyuncu değildi, hala değil. bu transfer sezonunda opsiyonlu olarak takımımıza katıldı hoş buldu; ancak nostaljik bir değerinden fazlası olmayacak bunun.

    burak elmas yönetiminin kiralık pulgar ile birlikte fiyaskosu oldu. bu iki isim yerine gedson'u alsaydık çok daha faydası olabilirdi. hem şimdi hem de gelecekte.

    üzgünüm ama gomis böyle devam ederse kendisini iyi hatırlama olayı biraz yalan olacak. kalçasını bile artık rakiple arasına koyamıyor devriliyor.

    düşünün bu haliyle bile birkaç gol attı şimdiden. ama bize yetmiyor işte. 1-2 maç tamam idare ediyor ama sonrası devamı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın