• 378
    25 milyon euro harcanmış sadece bir transfer dönemiyle değerlendirilen adı üstünde 3 yıllık planlama. bu 25 milyon euronun bir çoğu zaten yıllık ücret azalmasından karşılanıyor bile. avrupada rakiplerimiz bu parayı bir tane sol bek oyuncusuna veriyor.

    transferlerin çoğu başarılı bana göre, hepsi mükemmel olacak diye bir beklenti gerçekçi değil. 1 transfer döneminde kurulan bu kadro kendinden güçlü rakiplere karşı gayet iyi bir geçiş oyunu oynayabiliyor ama topa sahip olup baskı kurması gereken maçları beceremiyor. bu da zaten 6 ayda olacak iş değil, fm oynamıyoruz sonuçta.

    en aşağı bir transfer dönemi daha bu eksiğini giderecek (gedson, elneny, ghezzal gibi istekler zaten bu yüzdendi) zamana ihtiyacı var. ve son olarak bu bir tercih değil zorunluluk. yıllık maaş bütçeni 20milyon altına çekip, aldığın hemen hemen her oyuncuyu geri satman gerek bu bütçeyle. isteniyor ki tek transfer döneminde aldığımız oyuncular genç olsun, ucuz olsun ve çıkıp 6 ayda hem avrupada iş yapsın hem ligi süpürsün. akıl alır gibi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın