resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12972
    2021-2022 sezonu uefa avrupa ligi grup maçlarıda kalemizde bulunmasaydı galatasaray gruptan çıkamazdı. konferans liginde yolumuza devam ederdik.

    kendisinin yerine başka kaleci mi? evet başka kaleciler ligde daha ucuza muslera'nın yaptığını yapar muhtemelen lakin o zaman avrupa ligi yerine konferans ligine gidersiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=m_APZLTsFtg (marsilya deplasmanı dakika 35) maç o an için 0-0.
    https://www.youtube.com/watch?v=eoTB0U_0Mfg (sami yen'de dakika 88) maç o an için 1-1.

    ayrıca kendisi ile yollar ayrıldığında yerine bonservisi ile kaleci almak zorundasınız. ayrıca kaleci almak diğer mevkilere oyuncu almaya benzemez. kaleciyi alırsınız ve ileriye dönük yüksek beklentilere giremezsiniz. muhtemelen geri dönüşü de olmaz. farklı mevkilere ihtiyacımız daha çokken ve ortada para yokken 11 yıldır takımda olan, kulüp efsanesini yollayıp yerine bonservisiyle kaleci almak ancak ahmaklıkla açıklanır.

    muslera sözleşmesi bitene kadar kulüpte kalmalıdır. gomis'i zamanında gönderip yerine zibilyon adet forvet aldık. o zamanlarda da gomis çok para alıyor dendi. gomis gitti, gittiği için de nice şampiyonluklar kaçtı. sezonlar söndü. yerine forvet bulacağız diye gomis'in maaşını misli şekilde bonservislere, maaşlara yatırdık. sonra tekrar gidip gomis'i aldık.

    bu sezon avrupa liginde maç kaybetmemiş kaleci. tanımın biraz kekini kabartalım ki anlaşılsın. sanıyorum alzheimer salgını var.

    barcelona ile oynayabildiysek muslera'nın hayvani kurtarışları sayesinde. tüm bunları da 3-4 ay önce yaşayıp sonunda muslera'ya 'kusura bakma abi kazayla gözümden kaçmış' diyemezsin. hadi diyelim muslera formsuz, ki ben formda diyorum, formsuz adam nasıl avrupa'da 6 maçta sadece 3 gol yer, takımını lider olarak gruptan çıkarır anlamadım gitti.

    çok zaptiye var çok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın