aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6525
    klasik döngüye giren ve bu durumu artık kabak tadı veren taraftar grubu. biletlerini alabildikleri an yok o masonmuş yok bu galatasaraylı değilmiş tarzı şeylere zerre önem vermiyorlar. ama ne zaman seçim havası olsa seçileceğini mümkün gördükleri yönetimden bir üyeyi gözlerine kestirip potansiyel başkana şantaja başlıyorlar.

    serdar güzelaydın'ın fikret orman ile fotoğrafı varmış. eee? beşiktaş'ın şampiyonluklarını twit atarak kutlarken galatasarayınkileri kutlamamış, amacımız beşiktaşımıza gurbetçi genç yetenekler yetiştirmek demiş ve beşiktaş forması ile poz vermiş bir yöneticimiz var mesela. onunla neden ilgilenilmiyor? çünkü mevcut başkan ile remzi sanver mason derken yaşadıkları sorun her ne ise çözdüler...

    yok bir de kendileri bütün tribün liderleri ile kankalar. sefa kalya denilen lise çağında çocukları kendi işleri için taşlı sopalı kavgalara götürmüş, uyuşturucu işleri olan adamı her ölüm yıl dönümünde büyük bir rahmet ve özlem ile bütün hesaplarından anıyor ilk günkü gibi yasını tutuyorlar. samimi diyorum alpaslan dikmen'i bile sefa kalya'yı andıkları gibi anmıyorlar. eee ne olmuş serdar güzelaydın fikret ormanile arkadaşsa? size serbest de onlara yasak mı?

    bu arada bazı ibreler pr ajansından kendilerine kaymış gibi gözüküyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın