resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9876
    sayın başkanın başarılı olduğu dönem futbolu fatih terim'e emanet ettiği, yönetiminin de çok güçlü olduğu ilk dönemiydi. hocayı yollayıp yönetimini değiştirdikten sonra zaten kötü gidişat başladı, galatasaray'ı çok fazla zarara sokan maça bile çıkmamış transferler de yaptı, bunu da unutmamak lazım.

    kendisinden sonra gelen her başkan ve yönetiminden kat kat iyidir, buna bir şey demiyorum, 80 yaşında olmasına rağmen son 7 yıldaki her başkandan daha iyi başkanlık yapar, ancak dediğim gibi değerlendirmeyi doğru yapmak lazım. kendisinin de ifade ettiği gibi futboldan anlayan birisi değil, güçlü bir yönetim listesi ve türkiye futbolunun zirvesindeki adamla birlikte çalışınca başarılı oldu, bu iki koşul sağlanamayınca başarısız oldu. fatih terim sonrası hoca tercihi doğruydu aslında, mancini dünya çapında elit bir teknik direktör, ancak başarı için en az bir sezon daha sabretmemiz gerekiyordu, sabrederdik de ancak adam kalmak istemedi, sayın başkan da ikna edemedi.

    camiadan kendisine karşı bir talep olsa da tekrardan başkan adayı olacağını düşünmüyorum, muhtemelen bir konsensus ile oluşturulacak güçlü bir yönetim hazırlığı içerisinde, dışarıdan destek verecektir. umarım galatasaray'ı üç sezon boyunca istikrarla yönetecek güçlü, tartışılmayacak bir yönetim göreve gelir, mümkünse herkesin hemfikir olduğu tek adaylı bir seçimle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın