resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34938
    yardımcı hoca konusunda bir kırgınlık varsa bu olsa olsa hoca tarafından taraftara olmalıdır. aksine girmiyorum. taktiktir vs polemiğe girmek çok yorucu.

    ama burak elmas'ın hocayi göndermekte payı %50 ise ustaca işlenmiş yardımcı hoca yalanına tuzluk ile koşan taraftar da kalan %50yi taşır. işin duzmece olduğu, fake bir senaryo yazıldığı apaçıktı. stsl tarihinde hiçbir zaman olmayan şekilde yardımcı tartışması başladı. son şampiyonun yardımcısı murat sahin, bu sene olacağın egemen korkmaz, uefa kazanan takımın müfit erkasap. ne yardımcısı? hoca da bunu biliyordu.

    ha, finalde ne oldu? torrent de burak elmas da aslında yardımcı hoca olayının düzmece olduğunu defalarca itiraf etti.

    not: sevmeyen veya hocayı istemeyen bu duzmeceye isteyerek katılmıs olabilir. ama istemeyip de düzgünce veda etmenin doğru olduğunu düşünenler keşke uyaranları dinleseydi. çünkü eşyanın tabiatına ters bir durum olduğu apaçıktı.

    yani 10 ocaktan beri neden sol framede torrent'in yardımcilarının ismi yok? çünkü zaten olmaması gerekiyor. tanımıyoruz da işinde selçuk ya da necati'den ehil olduğunu da bilmiyoruz.

    hocaya neyse de selçuk ile necatiye çok ayıp oldu. ama yüz eskimesi futbolda cok tehlikeli. ben %100 eminim, adım kadar eminim: metin oktay bugün tamamen aynı karakteri ile +5 yıldan fazla galatasaray'da oynasa taraftarın %20si nefret ederdi. bu suyun 100 derecede kaynamasi kadar kesin. hatta rahmetlinin aşk hayatı hızlıymış epey ahlak da satılırdı. 60larda sosyal medya olduğunu düşünüyorum; kaybedilen maçın akşamı gazinoda görünce; aslolan galatasaraydır banane attığı gole denir; 'galatasaray o daha vefalı' deyince de 'tabi öyle olacak abi ne kadar para kazanıyorlar bir zahmet öyle desinler' denirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın