resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34905
    https://twitter.com/...O8zFj7RKMhx8D-_mrMAw

    --- alıntı ---

    mesela fatih hoca çıksa "önemli olan galatasaray'dır. bir nöbet değişimi oldu. hep birlikte torent'e ve oyunculara destek olmalıyız" diye bir açıklama yapsa sizce daha da güzel olmaz mı?

    --- alıntı ---

    kendisinden asla yapmayacağı şeyler beklenen teknik adam.

    fatih terim'i ne kadar seversek sevelim hoca için öncelikli olan şey galatasaray değil, kendi egosudur. yani kendisi yokken başarılı olan bir galatasaray hocanın öncelikleri arasında değil. daha 2017'de, takımın başında tudor varken kendisine galatasaray iddiaları sorulduğunda "galatasaray'ın bir hocası varken ben galatasaray'la görüşmem." dememiş, tudor'u hiçe sayarak "konuşuruz bunları" diye açık kapı bırakmış bir insan. ünal aysal güçlü bir yönetimle gelmeden önce adnan polat'ın teklifini geri çevirmiş biri. sevsek de bu sevmesek de bu. hocaya bütün bu başarıları kazandıran da zaten kendi egosuna verdiği değer. bu iki ucu keskin bıçak bir konu.

    hâliyle kalkıp da torrent'e destek falan açıklamaz. hattâ "arkamdan iş çevirdiler." diye düşünerek torrent'e gıcık olduğunu dahi zannediyorum ama bilemem.

    evet, hocanın kazandığı başarılar haricinde kesinlikle çok büyük galatasaraylı ama her şeyden önce fatih terimsporlu kendisi. bunda gocunacak bir şey de yok. bu ayıp da değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın