resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2607
    futbolculuğu, mücadele edişi, kaptanlığı asla unutulmayacak. fakat her şey bu kadar pis durumda ve incecik ip dairesinde galatasaray kaderi çizilirken, rize gibi malum sebeplerden çirkinleşen kulübün kapısından içeri adım atması ve 27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçında tavırları irrite edici.

    ne gerek vardı be kaptan? galatasaray kulüp olarak yöneticileri bir zaman sana yamuk yapmışsa, taraftar nispetinde değerini bu kadar aşağılamaya gerek var mıydı?

    futboldergisi'nde 2010 yılında çıkmış röportajından:

    --- alıntı ---

    soru : ''çok tartışılan bir gençlerbirliği maçı var. sizin o maçta takımınızın galatasaray’a attığı golden sonra yaptığınız bir el hareketi olduğu iddia edildi ve bu çok tartışıldı. bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?'' sorusu üzerine şu cevabı vermişti:

    bülent korkmaz: ''gençlerbirliği maçında o sevincimi ben yaşamasaydım ekmek yediğim yere ihanet etmiş olurdum. gol sevincimi elbette yaşayacağım. ama benim öyle söylendiği gibi asla ne bir kol hareketim olmuştur taraftara ve tribüne karşı ne de başka bir saygısızlığım. ben o sevinci yaşamazsam yanlış yapmış olurum. o anda gol sevinci sırasında sevinirken insanın kendine hakim olması da zaten mümkün değil. ama kalkıp buna alınganlık gösterip yanlış ifadeler kullanılması açıkçası beni üzdü o dönemde. ama bununla beni galatasaray taraftarı yargılıyorsa benim söyleyebilecek çok fazla şeyim yok. benim galatasaraylılığımı tartışan kendi galatasaraylılığından şüphe etsin.''

    --- alıntı ---

    şimdi de mi seni yargılıyoruz? rize'de çalışmak çok mu önemliydi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın