• 8517
    hayırlı mağlubiyet denilen olayda takımın kaybetmesini istemelerine asla dahil olamam ama bu durumu anlayışla karşıladığım taraftardır. uzun vadede takımın düzelmesini umuyordur der geçerim.

    fakat takım tepetakla giderken ve küme düşmeyle puan farkı sadece 3 puanken neyin hayırlı mağlubiyetinden bahsettiklerini anlayamam. rize denilen kuruluş amacı galatasaray düşmanlığı olan bir camiaya karşı kaybedelim diyeni ölsem anlayamam. isterse takımı gelsin emre belözoğlu veya volkan demirel yönetsin bu konu tartışmaya açık değildir benim gözümde. o rize maçı sami yen'in santrasına göktaşı düşse ka-za-nı-la-cak !

    lütfen futbolcuları kötülemekten de yuhalamaktan da vazgeçin ayrıca, bu çocuklar galatasaray'ın geleceği. hem ne oldu kaybedeceksek de gençlerle kaybedelimlere? bunu diyen biz değil miydik? fatih hocanın da dediği gibi artık seyirci değil taraftar olma zamanı. şu rezil küme muhabbetini atlatalım, uefa maceramız iyi kötü bir son bulsun sonra oturur değerlendirmemizi yaparız destek verip vermeme adına.

    tekrar ediyorum lütfen maç esnasında futbolcularımızı yuhalamayın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın