resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34811
    2021-2022 sezonunda kurduğu kadro bana göre kötü bir kadro değildir. hatta, avrupa ligi'nde tercih ettiği oyun için iyidir ama ligde oynattığı futbol için yetersizdir ve aynı oyun inadında devam ettiği sürece bir 25 milyon euro daha harcansaydı yine yetersiz olma ihtimali yüksekti.

    en basitinden berkan kutlu'yu transfer edip, guardiola tarzı futbol oynatmayı çalışmak bence yanlış bir planlamadır. domenec torrent de geldi ve hemen hemen aynı oyun planı ile berkan kutlu'dan verim alamadı. pep guardiola bile gelse bu kadroyla istediği oyunu oynatamazdı. halbuki, jürgen klopp olsa bu kadrodan da faydalanabilirdi ve berkan kutlu, klopp'un james milner'ı olabilirdi.

    sezon başında psv'nin oyunundan etkilenip, berkan kutlu tarzı oyuncular transfer edip, "1999-2000 yılındaki gibi pres yapan bir takım olacağız" tarzı açıklamalar yapıp, ligde yine yavaş tempolu pas futbolu tercih edilince başarısız olmamız çok da şaşırtıcı olmadı bana göre. ancak, nasip olur da okan buruk veya direkt oyun tercih eden başka başarılı bir teknik direktör gelirse bu kadronun aslında doğru kullanılamamış iyi bir kadro olduğunu o zaman anlayacağız ve fatih terim ile emeği geçenleri tebrik edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın