• 65
    müşterilere yine fahiş fiyattan satılacağı için pek ilgimi çekmeyen ihaledir.

    20'li yaşlarımın ortasındayım ama hayatım boyunca cipsimi, kolamı alarak koltuğa yayılmış bir vaziyette maç izleyemedim. kendimi bildim bileli internet başında harıl harıl maç linki arıyorum. dekoder sahipleri saat 19.00'da başlayan bir maçın 25. dakikasında "gooolll!" diye bağırırken, ben saat 19:25'te daha 13 veya 14. dakikakarda falan olurum. sadece ben değil, ülkedeki birçok futbolsever maalesef ki bu dertten muzdarip. zaten ülke gün geçtikçe yoksulluğa doğru sürüklenirken, kıçı kırık bir lig için ayda 150-200 lira istemek nasıl bir kafadır, nasıl bir düzendir? bazı insanların aylık gıda ihtiyacından bile fazla düşünün yani. ayda 200 liradan 2 milyon kişiye satmak yerine, ayda 40 lira yap, 15 milyon kişiye sat işte ne istiyorsun? ama yok, sömüren sömürene.

    lafa gelince şöyle vatanseveriz, böyle milletiz, süperiz, vatan millet sakarya falan filan diyoruz ama takımlarımızın avrupa'da oynadığı maçları bile başka platformlardan şifreli izliyoruz. yahu bu ülke neden 1.5 saati bile bize çok görüyor? avrupa'da bizim yaşıtlarımız veya bizden küçükler aylık paralarıyla nice maçlara gider, nice oyunlar oynar, nice eğlenir ama bizler evde sadece bir maç izlemek için bile kredi çeker olduk. yeter yahu bıktım bu düzenden. takımlarımızı da geçtim, diğer ülke takımlarının maçlarına bile bakamıyoruz artık. bundesliga izlemek için tivibu, premier ligi izlemek için s sport, şampiyonlar ligi izlemek için exxen... yeteeeerrrrrrrrr!

    lige 200 milyon dolar mı verirler veya 500 milyon mu bilemem. bildiğim tek şey olan yine bizim gibi insanlara olacak. o yüzden ben pek takmıyorum çünkü ülkeden de, ülke insanlarından da, futboldan da, hatta takımımdan bile soğudum ya.

    edit: yazım yanlışları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın