• 81
    fatih terim’in sezon ortasında gönderilmesi hataydı, çünkü zaten sezon lig bazında kaybedilmişti. üstüne üstük 9 günde üst üste 3 maça çıkacağımız bir dönemin hemen bir kaç gün öncesiydi.

    ardından ligi bilen bir hoca ile geçici çözüm ya da eğitici ve hemen sonuç alması muhtemel bir isme yönelinmesi gerekirdi. lige yabancı ve ne alınacağı tam bilinmeyen bir hocaya gidildi ki bence bu da hatalı tercihti.

    torrent’in gün itibariyle gönderilmesi de yine yanlış bir tercih olacaktır görüşündeyim.

    takım zaten genç, kırılgan. bu takımda sürekli değişiklik yapmak faydadan çok mental kırılganlığa sebep olacaktır.

    takım belirle yönlerden iyiye gitmeye başladı evet mesela, korner organizasyonları ile tehlike yaratmaya, farklı varyasyonlarla top çıkarmaya, daha az şut ve kontraatak yemeye başladık. ama öte yandan, hoca 5 maçında galibiyet alamadı, oyuncu değişikliklerinde geç kalıyor, deplasmanda takım çok ezik oynuyor, çıkan kadrolar hep bir soru işareti bunlar da gerçekler.

    hoca’dan hala bir ümidim yok. ancak takımın selameti açısından sezon sonuna kadar torrent ile devam edilmesi ve sonrasındaki performansa göre 2023 şampiyonluğunu kiminle kovalamaya çalışacağımıza yazın karar verilmesi taraftarıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın