resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 7398
    kiralık gidip gelmesiyle beraber, toplamda galatasaray'a 4. gelişidir.

    kulüpsüz kaldığında veya her canı sıkıldığında takımımıza imza atmasında beis yoktur çünkü o çok iyi bir galatasaraylıdır. ayağı iyi değildir, kafa toplarında yetersizdir, çoğu kez adam kaçırır ama olsun o çok iyi bir galatasaraylıdır. camianın evladıdır ve birkaç ay için milyonlar alacak kadar da has galatasaraylıdır.

    cidden bıktım artık bu has evlat muhabbetlerinden. karakterine hiç lafım yok, iyi bir galatasaraylı olduğunu bende biliyorum, tekmeye kafa atacak kadar cesurdur ama burası da hayır kurumu değildir arkadaşlar. her bakımdan yetersiz birisinin galatasaray'da yeri yoktur. malatyaspor takımından bile gönderilen oyuncunun, galatasaray gibi bir takımda da yeri yoktur.

    hayır anlamıyorum, bu duygusallık bize nereden geliyor? yaz kış, yağmur çamur demeden karşılıksız bir şekilde maça giden aslan gibi taraftarlarımız eleştiriliyor ama semih kaya gibi oyuncular has galatasaraylı oluyor! bakın dediğim gibi konu karakter veya başka bir şey değil, konu futbol yeteneğidir. birisi bana semih'in saha içerisinde şu özelliği iyi olduğu için alındı şeklinde mantıklı bir açıklama yapamaz abi, tek açıklama has galatasaraylı olması. valla yeter ya biz boşuna uğraşıyoruz. ne zaman ki duygularımız yerine mantığımızla hareket ederiz, işte o zaman bizden bir şeyler olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın