resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 7385
    transferi açıklanan eski ve yeni futbolcumuz. sayısal olarak o bölgeyi doldurmak için alınmış bir isim olduğu çok net. bir tepki göstermenin manasız olduğunu düşünüyorum. altyapımızdan yetişmiş, galatasaray'a para kazandırmış, bir dönem başarılarımızda pay sahibi olmuş, karakterli ve galatasaraylı bir futbolcu. şans bulduğu anlarda da elinden geleni yapacaktır.

    ancak bu söylediklerim kendisinin galatasaray için sürekli oynayacak seviyede bir futbolcu olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. umarım hayırlısı olur her iki taraf için de.

    https://twitter.com/...GuUOdSc2n-vwrOldtZhw

    edit: aynı zamanda kendisi hazır bir futbolcu olarak geliyor. son iki sezondur yeni malatyaspor'da ciddi süreler almış. 2020-2021 sezonunda 34 maçta, 2021-2022 sezonun ilk yarısında ise 22 maçta süre almış. izlediğim bir kaç maçında da 2. galatasaray dönemindekine oranla daha iyi durumdaydı.

    edit2: sezonun kalan kısmında 2.5m tl ücret alacakmış.

    https://twitter.com/...GuUOdSc2n-vwrOldtZhw

    yıllık olarak baktığımızda 5m tl yapıyor, 320b € civarlarında. takımda muhtemelen en düşük ücret alan bir kaç isimden biri olmuş. herhangi bir anadolu takımında daha fazla kazanırdı, fedakarlık yapıp boş sözleşmeye imza atmış büyük ihtimalle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın