resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2514
    zerre vizyon sahibi olmayan oyuncu. hadi mourinho öyle oyuncu yetistirmesiyle taninan degil sonuc odakli bir hoca ondan ingiltere’de tutunamadin onu anlariz. galatasaray’a geldin, guzel para var, ortam guzel, futbol aski guzel ve bunlarin hepsi cazip senin icin. nitekim tekrar sans bulup cikis yapabilecegin bir ortama dönmek istedin. galatasaray’i cok seviyorsun ve hic inkar etmedin.

    besiktas nedir guzel kardesim? hadi besiktas’a sokayim sana bir sey olmasin ama yahu rize nedir gedson’um yaa? ulan rizespor bu ulkede top oynayabilecegin en boktan kulup, en boktan.

    bu dönemde olmadi mi? alamadik mi? sabret kardesim. sözlesmen var ”gitmiyorum sikerim besiktas’i da rizespor’u da” dersin kimse gönderemez. 3-4 ay daha yatardin sartlar belki olgunlasir, bir kapi acilir, oluru bulunurdu bu isin.

    sen ne yaptin?

    come to besiktas oradan come to rizespor oradan come to cöpspor. nereden nereye be vizyonsuzum. muhtemelen rize de bok gibi veya beklenildigi gibi top oynayamayacaksin, bu dusus devam edecek. öyle ya senin gibi parlamis, 80 milyon euro cikis koydurulmus bir genci benfica bu cöpluge gönderiyorsa umitsiz vaka oldugunu dusunmuslerdir. tek kurtulusun vardi o da galatasaray.

    besiktas’in pilot kulubu rize’ye seni kiyak gecmesini de gözden kacirmadik. niye daha vizyoner bir takim degil de rizespor gibi bok cukuru bir kulube gönderilme sebebinin siyasi guce cila ve yag cekmek oldugunu görecek kadar akilliyiz. neyse, oynat ugur’cum gun olur devran döner, cimbom yine herkesi gömer…
App Store'dan indirin Google Play'den alın