resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2507
    beşiktaş ile olan sözleşmede 1.5 sene sonunda 10 milyon euro teklif olursa başka bir takıma transferi söz konusu olan futbolcu. ancak burada öncelik yine beşiktaşta, eğer beşiktaş 10 milyonu karşılarsa gedsonu tutabiliyor.

    1.5 sene uzun bir zaman. o süre içinde gedson ile taraftar arasındaki ilişki nasıl gelişir bilemiyoruz. kesinlikle eminim ki beşiktaş ve rize sürecinde türlü türlü iğrenç paylaşımlar yaptırılıp bizim taraftarın nefret objesi haline getirilmeye çalışılacaktır. ayrıca beşiktaş orta sahasında nasıl bir performans vereceği de henüz muamma. ben bir süre sonra iyi bir katkı vereceğini düşünüyorum. bize atacağı potansiyel bir gol sonrası yine nefret objesine dönüşebilir. böyle bir durumda bizim yönetim bu opsiyona girmeyi ister mi bilemiyorum. tabi 1.5 sene sonra mali durumların nasıl olacağı sorunu da var. bankalar birliğine ödemelerin başlayacağı bu dönem tüm büyükler için zor bir dönem olacak. bizim böyle bir para çıkma ihtimalimiz yok gibi, anca kerem - marcao gibi para getirecek futbolculardan çıkarsak olabilir, onda da parayı direk alamıyoruz anladığım kadarıyla, %50 si direk bankalar birliğine gidiyor.

    yani her şekilde bundan sonra gedsonun bize yar olması oldukça zor. burak elmas floryadan tavşan çıkarıp bankalar birliği borçlarını bir kalemde silerse ancak işler değişir tabi ama şimdiye kadar ki performansı göz önüne alındığında bu vaatlere inanmak için ayrı bir polyanna motivasyonu gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın