resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2503
    sezon sonuna kadar rizespor'da oynayacak olan "büyük potansiyel."

    adamı alamadık diye bok attığımı düşünenler kendisi hakkında çok önceden yazdıklarımı da okuyabilirler. hayırlısı oldu, hem ihtiyacımız olan tipte bir oyuncu değildi hem de 23 yaşında rizespor forması giymeye razı olduğu için sporcu karakteri anlamında da çapını belli etti.

    şimdi hepiniz gelecekte müthiş bir oyun çıkaracağını ve 20-30 milyon euro para kazandırıp ülkeden ayrılacağını zihninizde canlandırıp sinirleniyorsunuz. normal, psikoloji böyle bir şey. ama sırtınıza yaslanın ve rahat olun, ne gedson dünya üzerindeki son futbolcu ne de hayallerinizdeki gibi bir gelecek vaadediyor. sakin.

    edit : şunu da ekleyeyim. şimdi bir grup da mevcut yönetime destek olmak için bunları yazdığımı düşünecek. malum fikirden ziyade paylaşan kişiye yoğunlaşmak çok yaygın. burak elmas yönetimini desteklemiyorum, baya başarısız buluyorum ve yarından tezi yok istifa etsinler istiyorum. bu olayda da rezil olmuş gibi görünüyorlar, ama olayın futbol yönüne bakarsak doğru olanı yaptılar. bilinçli mi bilinçsiz mi bilemem tabii.

    edit 2 : aklıma geldikçe ekleyeceğim artık napalım. bu başlığı okuyan bütün arkadaşlara biraz geriye dönüp irfan can kahveci başlığını okumalarını tavsiye ederim. bu büyük yıldızı(!) fenerbahçe'ye kaptırdığımız için yangın yerine dönmüştü burası. hem de 11 milyon euro ödenmesine rağmen. onunla ilgili de benzer tonda şeyler yazmıştım, isteyen okuyabilir. şimdi mesut abisiyle okeye dönüyor. o da kötü futbolcu değil, belki toparlayıp iyi işler yapabilir ama bu tip durumlarda sakin kalma gerekliliğini göstermesi açısından iyi bir örnek.

    (bkz: irfan can kahveci)
App Store'dan indirin Google Play'den alın