resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2502
    sezon sonuna kadar ligde en tiksindigim takim olan rizespor'da forma giyecek olan oyuncu. kendisinin rizespor formasiyla fotosunu gorunce eski sevgilimi baskasiyla gormus gibi oldum. ikincisini (henuz) yasamadim ama yasarsam da canimi gedson kadar yakmaz.

    umarim gedson bundan once de cogu zaman oldugu gibi transfer calimi atan takimin elinde patlar. su ana kadar bu tarz transferlerin katki sagladigi cok nadir goruldu. ancak besiktas satamasa bile uzun yillar faydalanacagi bir oyuncu almis oldu. tabi sozlesmeye cikis maddesi vs eklenmediyse.

    gedson'un bize gelmesi soz konusuyken de alip 30-40 milyon'a satmak hayal diye dusunurdum. zaten bu yasta bir oyuncunun turkiye ligi disinda talibi yoksa bir dusunmek gerekiyor. denayer de benzer surecten gecti ama o en azindan lyon yapti. onyekuru da basarili olamasa bile monaco yapti. gedson'un ise bizde oynadiktan sonra alicisi cikmadi. rizespor'da kiralik oynamayi kabul etmesi ise vizyonunu gostermis oldu.

    yonetimin buyuk hatasi var bu konuda tabi. uzun sure ilgilenip sonra planlarimizda yoktu demesi burak elmas'in artik kontrolu kaybettigini gosteriyor. kontenjani bahane etti ama besiktas'in akil ettigi cozumu bizimkiler dusunemedi.

    son olarak besiktas'ta hangi yonetici bu plani yaptiysa tebrik etmek gerek. cok buyuk bir darbe oldu. maalesef oyle. bunu burak elmas ezeli rakiplerimizden birine yapsaydi burak baskan, beton yetmez diye entryler okurduk. bu yonetimle artik daha kotu ne olabilir diye sormaktan korkar hale geldim. cunku kimsenin aklina gelmeyen rezillikleri yasiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın