resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2497
    çok çok çok iyi futbolcu. beşiktaş orta sahasının muhtemelen sağ içinde oynayacak. arkasında aynı dili konuştuğu josef, sağ önünde ghezzal sağ arkasında rosier. yani türkiye ligi için inanılmaz bir yapı. bu hamle, önümüzdeki yılın net olarak en büyük şampiyonluk favorisi durumuna soktu kuşları. ki rosier-ghezzal-gedson üçgenini sene başında ısrarla fatih terim kurmak istedi. sağolsun burak efendi de hocanın isteğine boey-cica-morutan ile cevap verdi, şaka gibi. hem de 13 milyon euro’ya, öyle 1-2 milyona da değil. yanlış anlaşılmasın.

    geçen sene galatasaray’daki asist ve gol sayılarına takılanlara da şaşırıyorum. istatistikle alakalı ‘sir alex ferguson’un tarihi bir sözü var, onu hatırlamak gerekir ki kendisi dünya futbol tarihinin en büyük isimlerinden biri. yani bazı şeyler istatistiklere yansımaz. misal, geçen yıl gedson’un tek başına galatasaray orta sahasına bayrak dikip ‘geçemezsiniz’ dediği maçlar, istatistiklere yansımaz. yani yansır da asist ya da gol olmadığı için, popüler kafanın işine gelmez. futbolda gol ve asist tabiki çok önemlidir ama en az onun kadar önemli olan yüzlerce parametre daha vardır.

    hücum ve savunma geçişleri, rakibin merkez oyuncularına kene gibi yapışması, hiçbir zaman mücadelen yılmaması, natural fitness’ı, net bir pasör olmasa da vasatın çok üzerindeki tekniği ile türkiye liginin çok üzerinde bir orta saha oyuncudur gedson. her şeyi geçtim, bizde kendisinin yarım muadili bile yok. ve biz kendisini, ispanya 3’ncü liginde oynayan 184 cm’lik kaleciye tercih ettik. gençleşiyoruz dediğimiz yılda, 37 yaşında transfer ettiğimiz eski oyuncumuza tercih ettik. ispanya 3’ncü ligi arkadaşlar, şaka değil. barça b, ispanya 3’ncü liginin takımı. uyanın lütfen. nerelerden nerelere gidiyoruz farkına varın. bugün bir takımın orta sahası her şeyidir ve bizim orta sahamız tam bir boş küme.

    burak elmas yönetimi‘ne tekrar ve tekrar yazıklar olsun. allah’tan tez zamanda rezil edilerek gönderilmeleri diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın