resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2491
    transferin son gününe kadar seni bekleyen, benfica’da artık asla forma giyemeyecek, pencere kapanacağından ve uzun süredir topa dokunmadığından dolayı alıcı kitlesi kısıtlı olan bir futbolcuyu “almayı istemiyorsan” , üstüne üstlük rizespor’a transferi de seni rahatsız etmiyorsa, burada kabahatin %1’i bile gedson’un değildir, olamaz.

    anlaşılan ücretlere, bonservis bedeline bakıldığında sen almak istedikten sonra oyuncu ne yapar eder seni seçedi. soru şu ki gedson neden istenmedi? yoksa ffp’nin olmadığı dönemde kaynak mı bulunamadı?

    orta sahan bomboşken ve gedson ilaç gibi gelecekken, pulgar sadece kiralık olarak alınmışken, gedson neden alınmadı? fatih terim’in evladı * diye mi istenmedi? torrent mi istemedi?

    yoksa bir şekilde oyuncu üzerinden -en yakın rakiplerine gönderileceği tehdidiyle- şantaj mı yapıldı? sürekli fiyat mı yükseltildi ne oldu?

    gedson’un alınamaması/alınmaması politiktir ve bizim için önemlidir. olanlar rasyonel değildir. galatasaray yönetimi bunun sebebini şeffaf bir şekilde açıklamak zorundadır, açıklayamıyorsa hemen istifa etmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın