resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2481
    transfer sürecinde son 3 yıldır ne kadar beceriksiz olduğumuzun bir diğer ispatı olan yetenekli futbolcu.

    ben kendisinin rizespor'a kadar düşmesinde değilim. geçen sen izledik, gördük. çok yetenekli ama parlayamayan birisi. tottenham gibi bir deve transfer olup kalıcı olamamış sonra bencifa'ya geri dönmüş ama burada da tutunamayıp bize gelmiş birisi.

    bize gelmedi diye kötüleyecek halim yok keşke alınsaydı. ancak şu da var ki gedson belki de en rahat oynayabileceği ülkede oynayamadı. benfica dediğimiz takımı anlatmaya gerek yok kendi yeteneğini nasıl olur da parlatamaz anlamıyorum. bu halde gedson'un bazı sıkıntıları var demek..

    gelelim bize verdiği derse... çok iyi ve umarım son olacak bir ders vermiştir artık bu tranfer. bu takım son yıllarda bir oyuncunun peşine takılıp aylarca taraftarı beklentiye sokuyor ve genel olarak o transfer gerçekleşmiyor. daha da kötüsü fenerbahçe veya beşiktaş'a kaptırılıyor. fenerbahçe'nin nerdeyse ilk 11'i bizimle olan yarışlarından elde ettikleri futbolcular. defansın göbeğinde oynayanlar önce bizimle anıldı, mert hakan, irfan can, muriç... say say bitmez.

    ya arkadaş çok zor bir şey değil ya tranferden vazgeçmek. olmuyorsa, pahalı geldiyse vazgeçtik denilsin ki bu rakipler alınca transfer çalımı yenilmesin. ciddi anlamda karizma çizen bir şey bu artık yönetimler anlasın lütfen. vazgeçtik ya da ilgilenmiyoruz ya bu kadar basit. anlayın artık bir tranfer sürecinde o masada sadece biz olmuyoruz, geride menajer oyunları ile başka takımlar oluyor ve koz olarak kullanıyorlar. gedson nasıl oldu da 2 günde rize'ye geldi? ahmet bulut daha dün konuştu gedson hakkında. bizi salak yerine koyuyor bir de herif... ulan 1 günde telefon bile alıp portekiz'den rize'ye getiremezsin. demekki bizimle beraber başka takımlara da pazarladın...

    artık bu son olsun lütfen... gelse de gelmese de bir futbolcu için bu kadar yaygara kopmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın