resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34651
    neredesin hocam? gitmeni istemiyorduk ama hepimiz eleştirdik belki rakamlara bakıldığında çoktan gitmen gerekiyordu mantiksal olarak ama sen olunca mantık pek işlemiyordu hocam. seni bir baba gibi seviyorduk biz çünkü be hocam. sen gidince böyle olacağını da tahmin ediyorduk. sahipsiz kaldık hocam.

    utanarak söylüyorum küme düşme hattındayız. kalemizde 3.lig kalecisi, başımızda 3.lig teknik direktörü, yönetimde 3.lig seviyesinde bile demeyeceğim amatör lig seviyesinde adamlarla galatasaray uçurumun eşiğinde. 1.5 yıldır peşinde koştuğumuz adami iki rakibimize birden kaptirdik. nasil olabiliyorsa, açıklaması olmayan durum ama oldu. en büyük sorun ise taraftar takıma küstü baştakiler yüzünden. bu takima messi de gelse ronaldo da gelse hatta rahmetli taçsız kral metin oktay mezarından gelse bu takımı kurtaramaz artik.

    demiştin ya hocam "mutluluğumuzu alabilirler ama umudumuzu asla." şimdi onu da aldılar. eger sen olmazsan uzun yıllar galatasaray'ı karanlik bekliyor. dön hocam başkan olarak mı, teknik adam olarak mi nasıl dönüyorsan dön hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın