• 29803
    akıl ve mantıkla açıklamanın zor , belki de imkansız olduğu bir 2021-2022 sezonu geçirmekte olan takımımız.

    29 ağustos 2021 kasımpaşa galatasaray maçı
    iki farklı öne geçtiğimiz maçta üstünlüğümüzü koruyamayıp berabere biten maç olmuştur.

    12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçı
    belki de sezonun özeti diyebileceğimiz ilk maç olmuştur. yine iki farkla öne geçip üstelik iyi oyunla öne geçip maçın beraberliğe gelmesine engel olamamıştık. trabzonspor'un bugün liderlik koltuğunda yapayalnız olmasına vesile olan ilk ve en önemli maç olmuştur. bizim ise şanssızlık ve üstünlüğümüzü koruyamamızın ikinci halkası olmuştur.

    19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçı
    pas oyunu garabetinin bizim takımımıza hiç bir getirisinin olmayıp , kaybının ne denli ağır olduğunu 87. dakikada daniel candeiasın bizlere sunmuş olduğu maç olmuştur.

    22 eylül 2021 kayserispor galatasaray maçı
    yine mevcut pas oyunu serüvenimizin ne olduğunu anlamadan 2-0 olmuş , oyunu dengeleyip 2-1 , 2-2 noktasına getirecek başlangıcı yapmışken 3. golü filelerimizde görürken deandre yedlin eşi benzeri görülmemiş bir penaltı pozisyonunun öznesi oluvermişti. sonuç ise herkesin malumu.

    25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçı
    seri alınan rize , konya ve lokomotiv galibiyetlerinin ardından yine iyi başlayıp öne geçtiğimiz ve yine yeniden 3 dakika dayanabilip önce beraberliğe sonra mağlubiyete uzanan yolda fırat aydınus ve tabi ki var odasındaki muhteşem destekçileri mete kalkavan'ın katkıları da yadsınamazdı. bu maç belki de silkinip tekrar ayağa kalkabileceğimiz maç olacaktı.

    21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı
    nerden tutsak elimizde kalıyor. muhteşem ambiyans , coşkulu başlangıç erken gelen gol ve keyifler gıcır. yine müzmin hastalığımız devreye girer ve önde götürdüğümüz maçta üstünlüğümüzü koruyamayız. rakip 10 kişi kalır , tisserand'ın yediği 2. sarı kartın saçmalığı ise ilgili pozisyonunda kaleci ile karşı karşıya kalmışken oyunun kesilmesinin yanında çok hafif kalmıştır. öyle ya da böyle 2-1 öne geçerken bütün maç hayalet casper gibi davranan var odası, gel halil kardeşim biz bir yerimizden faul uydurduk sende süslersin diyerek buz gibi golümüzü hiç etmiştir. tüm bunlara rağmen mağlubiyet golünü yemek ise gecenin içine etme işlemini tamamlamıştır. aynı zamanda alman türkü , türk almanı önce türk sonra alman pardon önce kendini alman hissedip sonra türk olan , açıkçası ne olduğu belli olmayan mesut'un dirildiği , pererira'nın ömrünün uzadığı maç olmuştur.

    böylelikle potansiyel 6 puan olan 2 derbiden 0 puan çıkarılmış , aradaki karagümrük maçında ise 1 puan son dakikalarda kurtarılabilmişti.

    13 aralık 2021 sivasspor galatasaray maçı
    galiba en çok şeyi bu maç için söyleyebilir , en çok bu maç için susabilirdik. golü atanın kazanacağı bir şekilde seyreden maçta sivasspor'un nasıl gol attığı ve nasıl sevindikleri hafızamızdadır. muslera'nın sakatlığı ve onunla ilgili yorumlara girmek dahi istemiyorum. istediğim şey ise sivasspor'un bunun bedelini en ağır şekilde ödemesidir. elbet bir gün bunun acısı fena çıkacaktır. (bkz: cimbomla uğraşanın çocuğu olmaz)

    21 aralık 2021 adanademirspor galatasaray maçı
    (bkz: yunus akgün)

    28 aralık 2021 galatasaray denizlispor maçı
    burayı hala ben de çözebilmiş değilim. karşımızda 2. ligin dibine demir atmış , as oyuncularının neredeyse tamamından yoksun bir denizlispor'un nasıl olduysa kupada bizi saf dışı bıraktığı maç olmuştur.

    8 ocak 2022 galatasaray giresunspor maçı
    yeni yıl , yeni umutlar. önümüzdeki 5 maçın 4 ünü içerde oynayacak olduğumuz serinin ilk maçı olmuştur.
    ve de şu şekilde olmuştur. (bkz: okan kocuk)

    16 ocak 2022 hatayspor galatasaray maçı
    yeni hocamızla çıktığımız ilk mücadelede yine öne geçmeyi başarmış ve pva'nın penaltıdan yararlanamamasının ceremesini ciddi şekilde çekmiş olduğumuz maçtır. halbuki biraz bir şeylerin değiştiği , kıpırdandığımız bir şeyler üretmeye çalıştığımız bir maçtı.

    20 ocak 2022 galatasaray kasımpaşa maçı
    (bkz: ryan donk)

    23 ocak 2022 galatasaray trabzonspor maçı
    yine yine yine öne geçtiğimiz bir maçı , üstüne üstlük 85 dakika boyunca daha iyi oynadığımız bir maçı muhteşem bir şekilde rakibe verdiğimiz maç olmuştur. bu maç sezonun 2. özeti niteliğinde olup yine bir galatasaray-trabzonspor maçı olması ayrı bir enteresandır. bireysel hata , sistem , kurgu , oyun anlayışı , konsantrasyon vs. her şey bir yana maç kazanmaktan o kadar uzak bir noktadayız ki artık kazanma inancını yitirmiş gibiyiz.

    galatasaray her güne yeniden başlamalı , kazanmayı istemeli , yırtmalı , parçalamalı... öyle bir kâbus görüyoruz ki uyanamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın