resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4593
    yaşına rağmen çok olumlu baktığımız yeni transferimiz, öncelikle hayırlı olsun.

    https://twitter.com/...PU6zl_p1CywA-HX1CKfw

    bazı futbolcuların yaşı yoktur, son maçlarına baktığımızda arabistan gibi zayıf bir ligde bile kendine çok iyi baktığını görebiliyoruz, hala çok diri. ayrıca gol istatistikleri de bizde bıraktığı gibi.

    "gomis gelse ne olacak topu ona kim getirecek..." şeklinde bazı yorumlar da gördüm taraftarımızdan. bu ve benzeri şeklinde düşünen arkadaşların maçlarımızı izlemediğini düşünüyorum. 2021-2022 sezonu boyunca en çok pozisyona giren takımlardan biriydik. xg oranı en yüksek takımdık torrent göreve başlayana kadar. bu takımın pozisyona girememe sorunu yoktu, golü atamıyorduk. zaten top çizgiyi geçmiş olsa şu anda fatih terim hala takımın başındaydı ve şampiyonluk yarışı veriyorduk. 2021-2022 sezonunun kalan kısmında gomis'in rahatlıkla 10 gol bulacağını, şans ve penaltı durumuna göre de 15 golü görebileceğini düşünüyorum. takıma ve tribüne olumlu bir hava getirecektir.

    hoş geldin aleyna tilki. *

    https://gss.gs/6sW.jpg

    gomis'in yerini yıllar sonra gomis ile doldurduk, bunun bir sonraki adımı fatih terim'in yerini fatih terim ile doldurmak olacaktır.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın