• 29728
    2010-2011 sezonu sonrasında özgüvenini sıfırlamış kulübü, oyuncuları tekrar ayağa kaldırmak adına sezon başında liverpool gibi güçlü rakipler bilerek tercih edilmişti. özellikle sami yen'de 3-0'lık liverpool galibiyeti ile taraftarın takıma inancı tazelenmişti. birkaç ay öncesinde beypazarı şekerspor'a karşı bile acaba mı diye düşünüyorduk.

    futbol gerçekten büyük ölçüde bir etkileşim oyunudur. taraftar, masör, malzemeci, yönetici, başkan, teknik heyet bunların hiçbiri fark etmiyor. eğer ki o inanç, o özgüven kaybolmaya başlamışsa hızlı refleks gösterilmesi gerekiyor; aksi takdirde tüm bunlar sıfırlandığında geriye kalan koca bir hiç.

    takımın kalitesi, yeterliliği veya taraftarın desteği ile çözülebilecek sorunlar olmaktan çıkıyor; sorunun kaynağı çok daha derinlere iniyor. bence bugünkü maçla beraber hem oyuncuların hem de bizlerin zihninde büyük bir yıkım oluştu.
    (bkz: 28 ocak 2022 galatasaray tuzlaspor maçı)

    haklılık payını da göz önünde bulundurarak alanyaspor'a karşı yıkım yaratacak derecede farklı bir mağlubiyet alınacağını düşünen önemli bir çoğunluk var. çünkü ortada umutlanacak bir şey göremiyor insanlar.

    gerçekten kümede kalabilmek için radikal değişikliklere ihtiyaç var. bu işin şakası yok. bu kulübün içinden, camianın saygısını kazanmış birisi / birileri florya'da olmalı, olmak zorunda. teknik heyette mi olur, sportif direktör gibi bir ünvanla mı olur bilmiyorum; ancak mevcut şartlarda bülent korkmaz gibi, tugay kerimoğlu gibi, suat kaya gibi, ergün penbe gibi isimlerin oyuncularla birebir etkileşim içinde kalabilmesi belki bir fayda sağlar.

    mevcut yönetim artık kaldığı sürece kulübe daha fazla zarar veriyor. ancak kısa vadede istifa etmeye niyetleri yok. en azından bu yılı kazasız belasız atlatmak adına böyle bir işlem yapılırsa önümüzdeki sezon başlangıcına kadar yönetim değişikliği adına camianın, kongre üyelerinin de bir reaksiyonu olacaktır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın