resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1400
    maç sonrası dayanamayarak diğer oyuncuların kadar mücadele etmediğini söyleyip isyan eden dünya futbol efsanesidir. (u: neymiş? efsaneymiş.)(u: itirazı olan?)

    sonuna kadar da haklıdır. arda'yı hariç tutuyorum*, türk futbolcuların geneline hakim olan istikrarsızlık ve mental eksiklik yüzünden elinde galatasaray tarihinin * en dengesiz takımı vardır. türkiye kupasından mustafa sarp, uefa'dan caner erkin yüzünden elendik, rijkaard yüzünden değil. ligi de mehmet topal ile servet gümlettirecek gibi. bir veya birden çok yabancıyla yolların ayrılması durumunda yabancı önlibero ve stoperlere ihtiyaç var.

    farzedelim bu efsaneyi -zaten gönderilirse zil takıp oynayacak olan fener medyasına uyup- gönderdiniz... giderse yerine kim gelecek? tugay'ı da stajyer diye yerden yere vurmayacak mısınız? abdullah avcı'yı büyük takım t.direktörü değil diye bitirmeyecek misiniz? yılmaz vural mı gelsin istiyorsunuz? rijkaard'dan daha iyi kimi bulacaksınız da demediğinizi bırakmıyorsunuz?

    futbol eski futbol değil; kazanılan maç başına verilen 160.000 euro para ile çok değişti her şey. artık yenilgi de olacak beraberlik de, kim gelirse gelsin. skibbe'ye, rijkaard'a gak guk edeceğinize sıkın dişinizi de bekleyin bi ne olacak. her sene "yeniden yapılanmaktan" bıkmadınız mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın