• 170
    galatasarayın en büyük sorununun yine ortaya çıktığı karşılaşma olmuştur. bizim sert, ısıran rakiplere karşı oyunu yıkma becerimiz yok. bunun en büyük nedeni kırılgan bir ileri hatta sahip oluşumuz değil sert ön liberolarımız olmayışıdır. özellikle dönen toplara basacak olan mustafa sarp, mehmet topal ve ayhan akman genel olarak hızlanması yavaş ve topa girişleri çok sert olmayan oyuncular olduğu için, rakip hızlı veya güçlü adamlarıyla topu bizim alanımıza hızlı bir şekilde geçirebilmektedir. bunu bilen takım da psikolojik olarak bütün hatlarıyla oyunu karşı alanda oynayamamaktadır.

    olmak istediğimiz takım barcelonada da yok bu tarz ön liberolar ama onlarda xavi ve iniesta var ki mukayese kabul etmez. her ne kadar topa sahip olup topu dolaştırmak öncelikli hedefimiz olsa da topa sahip olabilmek için topu kazanmak zorundayız. bunun içinde türkiye'de ön liberolarınızın biraz hayvansı olması lazım.

    maç yazısından daha çok ön libero yazısı oldu ama bu maçın kaybedilmesindeki en büyük sebep hatta puan kaybettiğimiz maçların en büyük sebebi budur. o yüzden deplasmanda kazanamıyoruz o yüzden sert oynayan takımlara karşı zorlanıyoruz. bu saatten sonra yapılacak şey için bu tanıma en uygun oyuncu olan barış ön liberoda oynarsa en azından takıma bir dinamizm ve agresiflik getirir ki şu anda en çok ihtiyacımız olan şey budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın