• 168
    ilk yarısında futbol oynamaya müsait olmayan bir zeminde takımımız elinden geleni yaptı ve sonlara doğru gerekli pozisyonları bulmaya başlamıştı. ama sonra hakem denen tetikçi sahneyeç ıktı. k.a. isimli futbolcu önce bir gol pozisyonunu eliyle kesti, beş dakika sonra aynı eleman çok profesyonel bir şekilde topu eline alıp golünü attı.ben de iddia ediyorum bu pozisyon olmasa idi eskişehir gol falan atamazdı. hakem bariz katletti. bir de teselli penaltısı verilmiş. yerim lan penaltınızı. istemiyorum ben yalan penaltı.

    ama bazı oyuncuların kulağının çekilmesi gerekiyor.

    servet çetin bak arkadaşım. nedir senin derdin? ikinci lig futbolcularından çalım yenir mi lan? mehmet yılmaz'dan bile çalım yiyorsun. ne olacak bu işler? rusya'da transfer sezonu ayın 15'in de bitiyor. umarım o zamana kadar okutabiliriz seni.

    mehmet topal kardeşim geldiğinden beri kendini zerre geliştirmedin. 2008'de oynadığın muhteşem topu unutmadık. alex'in ağzına s.çtığın maçları unutmadık. o sezon içine yaya toure, vieira mı kaçtı kardeşim? nedir iki senedir halin? yenilen iki golde de yüzde yüz hatan var.

    caner erkin'i geldiği günden beri savundum. ama mevzubahis ilk golde uyuklaması nedir? büyük potansiyelin var eyvallah? ama dün ali güneş'den hallice idin be kardeşim.

    kimse çıkıp rijkaard'a sallamasın abicim. ben de eleştiriyorum. sayın hocam boşver bu servet'i falan. ne güzel emre güngör var. servet'in sadece adı var artık. inat etme. ama dün elindeki en iyi kadronla çıktın buna da inanıyorum. bir hata yaptın diye de seni yerin dibine sokanlara ayrıca kafam girsin. ama hocam bu servet, caner ve mehmet topal'ın kulağının çekilme vakti geldi.

    sana inanıyorum hocam. şampiyonluğa inanıyorum. sana sallayanlara ayrıca kafam girsin. şampiyon olduğumuzda kaçacak delik arayacak laleler şimdi doluşuyor frank rijkaard'a mektuplar başlığında. boşver hocam. yürüyedur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın