resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34603
    bu sene bir cok donum noktasina sanssizlik yasadi hoca.

    birkere sezon basinda ilk 2 macta 2 galibiyet yaparken ve gayet de umut verici oynarken marcaonun sinir problemi takimi dagitti ve 8 hafta eksik oynatti. bu surecte takimin kendine gelmesi de zaman alinca yersiz puan kayiplari yasadik.

    sonrasinda trabzonspor cok iyi giderken trabzonda ilk yari 2 0i bulduktan sonra tabelayi koruyamayarak hem rakibin hizini kirma sansini kullanamadi hem de takimin kendi ozguvenini zedeledi.

    yine bir baska buyuk mac olan besiktas macinda penalti noktasinda mohamedin israriyla puan birakarak yine bir donum noktasindan maglup ayrildi.

    fenerbahce macinda diagnenin golu sayilsa galip gelecekken bir anda golun iptali ve fenerbahcenin son dakika goluyle yine sacma sapan puan kayiplarina devam etti.

    aslinda paralel evrenlerden birinde marcao kereme o kafayi atmiyor, savunmada iyi performans gosterdigi macta trabzonspora 2 0 dan puan birakmiyor. moralli giden genc takimimiz besiktas ve fener maclarinda da belki de avuclarindaki maclari ikram etmiyordur kimbilir.

    velhasil bu sene sans da hocanin yaninda olmadi. oyle sanssizdik ve oyle kucuk detaylarda bogulduk ki, simdi kurtulmamizin cok zor oldugu bir girdapta cirpiniyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın