• 159
    gole kadar kısır geçen, kontrollü, kimsenin kötü oynadığmızı düşünmeyeceği maçtı. şimdi ilk yarı jo nun pozisyonu keita nın şutu gibi önemli pozisyonlarda bizimdi. 2 kere sarı kart görmesi gereken koray ın koluyla attığı gol doğal olarak hem dengeleri değiştirdi hem motivasyonumuzu düşürdü. ayhan mehmet topal ve servet in kolektif akıl tutulmalarından oluşan ikinci gol ise maçı 3 puanla bitiremeyeceğimizin kanıtıydı. çok da kötü oynamadığımız maçta hem defansif ekibimizin hem de hakem in kötü performansı bu sonucu getirmiştir.

    ama gel gelelim ki galatasaray kötü oynadığında hakem in buna destek olma hakkı yoktur. hakem iyi oynayanın yanında değil doğrunun yanındadır. mehmet topal ın 2 senedir sürekli düşüş yaşaması ise bu takımın ve yöneticilerinin göz önünde bulundurması gereken bir durumdur.

    yani rijkaard dan önce arda nın beli, mehmet topal ın yokuş aşağı performansı ve servet in savrukluğu nedir ne değildir bunun araştırılması gerekir. onun dışında giovani artan performansını bize yine gösterdi. penaltı pozisyonunda attığı çalım messi, cristiano ayarındaydı.

    şimdi asıl noktaya gelicem galatasaray taraftarına. allahtan taraftarın takımla ilişkisi birebir değil öyle olsaydı şimdiye kadar çoktan düşmüştük lig yarışından. nedir bu hıncallık. nerde sabır yeminleri.

    gidin bir de rijkaard a "you are not a hoca " falan diyin.

    ama önce bir sakin olun da.
    bir nefes alın. ankaragücünde atılan fark ve trabzon galibiyeti bize şampiyonluğu getirebilir. korkmayın. destek olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın