• 29607
    kendini olmayan pozisyonda yere atan, hakemi aldatmaya çalışan topcuya karşıyım ancak bizim topçular ölseler bile kendinileri yere bırakmıyorlar. birileri bu çocuklara bunun ayıp olmadığını anlatmalı. her maçta oluyor bu. kafa kafaya geliyor topçular mesela, rakip hafif ittiriyorsa at abi kendini yere ya. rakip sert basıyor, yani gercekten sert basıyor oyuna devam etmeye çalışıyor topçular. atsana abi kendini yere ölüyor gibi kivran.

    16 ocak 2022 hatayspor galatasaray maçında iki pozisyon dikkatimi çekti bu yönde. birincisi boey köşede bir yerde hatayli topçu ile takıştı. orada adam resmen dirseği ile boynuna doğru darbe yaptı boey'in. atsana abi kendini yere kurşun yemiş gibi. at yahu at ayıp değil. yine mesela kerem, çok güzel sokulda ceza sahasında rakip resmen bacağına taktı, orada bir yalpaladi kerem. iyi niyetini anlıyorum devam etmek istedi ama at abicim kendini at ya. darbeyi alınca bizim topçular hep ayakta kalmaya çalışıyor.

    rakipler rüzgar esse bazukayla vurulmuş gibi davranıyor. böyle bir ortamda bu kadar iyi niyetli davranmaya gerek yok. birileri bu çocuklara acilen bunu anlatmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın