• 29597
    gedsonvari* iki yönlü bir oyuncu ve bir pivot santrafor ile tamamlanacak takımdı. geçmiş zamanda yazıyorum zira teknik direktör değişimi ile oyun stilimiz geçişten possession'a döndü. bizim artık 1 fernando reges tipi derin oyun kurucuya ve 1 belhanda tipi oyunun iki yönünü oynayabilecek oyun kurucuya ihtiyacı var. orta sahadaki diğer oyuncu taylan ve cicaldau dönüşümlü olacaktır. berkan bu sistemde boşa düşüyor ve teklif varsa satılması için tam zamanı yoksa değerindeki erimeyi birlikte izleriz. yeni sistemde yeni hocanın forvet isteyeceğini düşünmüyorum zira halil tam olarak istediği oyunun forveti. bir adet skorer sağ kanat isteyecektir, solbakken tarzı. bence asıl sürpriz sağ bekte olacaktır. torrent'in boey tarzı değil sağ ayaklı pva tarzı bir oyuncu isteyeceğini düşünüyorum.

    kadromuz 5 yıl vadeye yayılmış* 30 milyon €'luk takıma eklenecek 10 milyon €'luk bir başka yatırım ile tamamlanacak iken bir başka 30 milyon € harcamak durumunda kaldık diyebiliriz. bu durumda takımı kim zarara uğrattı bir bakmak lazım. fatih terim mi yoksa sahadaki oyunu okumaktan aciz olup uygun teknik adam değişikliği yapamayan yönetim mi?

    şahsım adıma konuşursam, daha fazla para harcayacak olmamızdan hoşnut olmasam da possession football geçiş oyununa göre çok daha komplike ve dominant bir oyun türüdür. uzun fikstürlerde daha başarılı olması bir başka avantaj. geçiş oynayan takım şampiyonlar ligini bile alabilir ama yerel liginde possession oynayana kaptırır şampiyonluğu. kendi çapımızda düşünürsek, avrupa liginde ve konferans liginde son 16 ve çeyrek final kovalardık geçişle ama ligde kolay bir şampiyonluğumuz olmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın