• 127
    bu sezon bitmeden takımı devralacağını düşündüğüm. hatay maçı rezaletti. burada suçu torrent'e atmak da büyük haksızlık olur. ama torrent gibi hocalar, bir felsefenin hocası oluyor. bazen skor almaktansa istedikleri oyunun oynandığını görmek onlar için daha büyük öncelik oluyor. bu nedenle taktiksel obsesyon içinde oluyorlar. bugün öndeyken orta saha aytaç'ı oyuna almak, onu stoper yapıp defansı 3lemek falan böyle şeyler işte. muhtemelen, teorik bir aksaklık gördü ama pratikte bunun zararı daha çok oldu. devasa pozisyon verdik maç boyu.

    2 senedir söylemekten dilimde tüy bitti. galatasaray'ın esas sorunu orta sahadır. geçen sene as mevkisi orta saha olan bir tek belhanda ve taylan vardı. taylan 10 no iken 6 oynadı. kilınç kanattan 8 oldu. belhanda'nın iyi performansı ve taylan'ın one season wonder oyunu ile kompanse edildi bazı şeyler. gedson'un gelişi ile galatasaray başkanı belhanda'yı yemese muhtemelen şampiyonduk da. bu sene orta saha daha da kötü. bu orta saha ile avrupa'da bunları yapmak bile über başarı. cicaldau kötü bir futbolcu. transferini isteyen fatih hoca ise eğer en büyük fiyaskosu 4. dönemindeki kesin olarak. berkan türk ndiaye fazlası değil. taylan bitti. anadolu takımlarının orta sahasi bizden kreatif.

    önümüzde fikstür zor. torrent de ben gerçekten ışık gördüm ama felsefesine çok bağlı asla pragmatik olamayacak biri ise ki öyle duruyor biz sezon sonuna doğru okan buruk bülent vs birine gideriz gibi duruyor.

    inşallah seri galibiyetler alırız buna gerek kalmaz ama galatsarayın orta sahayı feghouli-kılınç ile vs kurgulamadığı sürece kapanan takımları açmasinın yolu yok.

    (bkz: 16 ocak 2022 hatayspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın