• 8400
    şu aralar bir bölümü bomboş işlerle uğraşıp rövanş ararken aslında galatasaray'a zarar veren ancak bundan büyük keyif alan taraftar grubu.

    ışıtan gün'ün 10 sene önce yazdığı manasız şeylerin sonucu normal şartlarda istifa olmalı bu su götürmez bir gerçek. bunu normalleştirmek galatasaray'a yakışmaz. ancak burada büyük bir ikiyüzlülük var.

    senaryoyu şöyle yazalım. fatih terim ile beraber galatasaray ligde lider gidiyor. yönetim ile hocanın da arası müthiş iyi. ışıtan gün ile de iyi çalışıyor. fenerbahçe ya da beşiktaş trolleri de bu tweet'leri ortaya çıkardı. bugün bu tweet'leri ortaya çıkaran rövanş peşindeki galatasaray taraftarı yine aynı tepkiyi mi verirdi yoksa bambaşka bir pozisyonda mi olurdu? ben bambaşka bir pozisyonda olacaklarını, camianin üstüne oyun oynandığını, hocanın sevdiği adamın uzaklastirilmak istendiğini falan yazacaklardi.

    yani açıkçası ben burada asıl meselesinin ışıtan gün'ün yazdıkları olduğunu daha doğrusu, "kadınlar" olduğunu pek sanmıyorum. normalde başka takım trollerinin bizim kulüp için yapacağı müthiş bir alt oyma operasyonunu günlerdir galatasaray taraftarı yapıyor. sonra kimse çıkıp da başka takım taraftarlarına troll demesin. ya da medyada çok güçlüler bizim altımızı oyuyor demesin.

    bu yönetim gitti. eşref geldi diyelim. fatih terim ile devam mı edecej? hayır. ya da metin bey geldi m daha iki hafta önce kendisi tweet atıyordu hocanın başarısızlığı hakkında. yani kimse fatih terim'i geri getirmeyecek ancak bu yapılanlar, kulübe gösterilen bu düşmanca tavırlar kulüpten çok şey götürecek.

    yöneticilerin fellik fellik transfer peşinde koşması gerekirken tweet ayikliyordur şu an ulan bizim de 15 sene önce yazdığımız bir şey olmuş mudur diye. normal zamanlarda kol kırılır yen içinde kalır olacak olaylar şu an kendi taraftarımız tarafından nerelere getiriliyor. inanılmaz bir cadı avına başlanmış. gerçekten hayretler içindeyim. aslolan maalesef galatasaray değil bazı taraftarlar için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın