aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6480
    aslında galatasaray camiasını dengeleyen çok önemli bir oluşum. her ne kadar son zamanlarda kendilerine tepkiler olsa da kurulduğundan bu yana galatasaray’a çok büyük emekleri olmuştur. çoğu başarımızda pay sahibi olmuşlardır.

    çok yakın bir zamanda aralarında bulunuyordum. bir çok deplasmana ve amatör branşlara beraber gittim. içlerinde fatih terim’i sevmeyen bir çok kişi var. 2013 yılında ki ayrılıktan bu yana fatih terim’i sevmezler. ama terim’in hocalık yaptığı dört yıl boyunca geçen sene nisan ayında olan hadise hariç hocaya saygısızlık yapmadılar. hep destek tam destek dediler.

    galatasaray’ı dengelemelerinde sebebi budur aslında. galatasaray kaos içindeyken olaylara ılımlı yaklaşırlar. zamanında galatasaray taraftarı tudor’un kellesini isterken yine ılımlı yaklaşmaya çalıştılar. hatta o sezon oynanan akhisarspor maçının ilk yarısında 0-2 geriye düştükten sonra diğer taraftarlardan kendilerine tepki gelince karşı atak yapmışlardı. ikinci yarı muazzam bir destek ile takım maçı 4-2 çevirince maç sonu yönetim istifa diye bağırıp kendilerince istifaya böyle çağırılır demişlerdi. o zamanlar direkt ultraslan tribününün göbeğinden bu olaya şahit oldum.

    şimdi bunları neden anlatıyorum. galatasaray camiasının birbirine girdiği bugünlerde çoğu kişi hatay maçını önemsemez iken kendileri yine her zaman olduğu gibi hatay’da takımı karşılamıştır.

    https://twitter.com/...387548353830916?s=21

    hocaya çiçekler verilmiş ve meşaleler ile karşılanmış. torrent de geldiğinden bu yana yaşadığı olaylar için ne oluyoruz acaba diye düşünürken bu jest ile biraz da olsa kendine gelmiştir. hayatı boyunca böyle bir karşılama görmemiştir büyük ihtimalle. umarım bu karşılaşma kendisine ve takıma moral olmuştur.

    tekrardan bu zor günlerde takıma destek olan ultraslan’a teşekkürlerimi sunuyorum.

    edit : paylaşım yapılalı yaklaşık 20 dakika olmuş. şöyle bir twitter’a yorum yapanlara bakayım dedim. arkadaş şu olayda bile ultraslan’a küfreden insanlar var. nasıl çiçek verirsiniz diye ? arkadaş galatasaray’ın yeni gelen hocasına çiçek verilemez mi ? nasıl kafalar yaşıyorsunuz siz ? fatih hoca gitti diye oldu olacak kulübü kapatıp gidelim. bu olaylarda en masum kişiye neden tepki gösterilsin ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın