resim
Marc Gonzalo Martinez
Görev:Tercüman
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:İspanya
  • 72
    “once upon a time there was a very good player who was talented but a certain team didn’t give him a chance he deserved. respect!”

    standart bir ingizlice seviyesi paylaşımın ne ifade ettiğini anlamak için yeterlidir. kendisinin ispanyol olması 15 senedir türkiye’de yaşadığı gerçeğini değiştirmiyor.

    doğru düzgün bir kariyeri bile yokken mustafa denizli, burak yılmaz vs. örnekleri verilmesi ve “profesyonel” denmesi ise abes. bu adamlar oldukları her yere cv’leri ile gitmişler ve gittikleri yerlere değer katmışlardır.

    sıcakkanlı ve çevresince iyi bir insan olarak nitelendirilmesi onu galatasaray için yeterli yapmamakla birlikte katalan/ispanyol olmasının da torrent ile aynı ülke vatandaşlığına sahip olmasının yanında bir getirisi yoktur.

    galatasaray efsanesinin ne hissettiğini bir dakika düşünmeyenler bu hiç tanımadıkları arkadaşın duygularını düşünür olmuş, galatasaray’da yeri yok diyenlere de toksik yaftasını vurmuşlar.

    umarım galatasaray dışında mutlu bir hayatı olur. bizim yönetimin işbilmezliğine geldiniz marc bey, kusra bakmayın. o kapıdan hiç girememeniz lazımdı zaten.

    gerçekten eğlenceli birine benzemekte. dostluğumuz olsun isteyebilirdim.

    gracias muchos. memedalinin meee’si.
App Store'dan indirin Google Play'den alın