resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 175
    şimdi kendisi benim bildiğim fortuna sittard sahibi.
    bu sebepten orada kulübü tarla mı yapmış, hocaya "benim oğlanı oynayacaksın" mı demiş, kendisini dertler. neden? para onun.
    ben de kendi firmam olsa canımın istediğini yaparım. hoca oynatmak istemezse yollar yenisini getiririm. gene diyorum para benim. wassermann football agency ile al gülüm ver gülüm mu takılıyorum? gene beni ilgilendirir. para benim.

    yani demek istediğim kendisi kendi parasını etkileyecek her kararı alma yetisine sahiptir. ha tabiki bunu galatasaray'da yapamaz çünkü burada sadece yönetimde.
    ama adamın kendi takımında ne yaptığı onu ilgilendirir. match fixing vs yaptı deniliyorsa da ortada kanıt ya da kaynak bile yok.

    neyse bunu geçersek diğer bahsedilen sunday oliseh olayı; direkt davanın karar metnini ve açıklamarı'ı veren bir twitter koyuyorum.
    https://mobile.twitter.com/...s/982647523520204805

    oliseh illegal aktivite dediği şeyin arkasını destekleyememiş. destekliyor diyen varsa lütfen koysun ama dediği oyuncular paraları ödenmiş ama bizlerin ödenmemiş vs bir şeyler. tam olarak ne dediğini bile anlamadım ben. zaten davada hiçbir şey cikmamis yani ki oliseh zaten ne twitter ne başka yerde bu illegal is nedir söylememiş.

    sonuç olarak davada oliseh'in istediği tazminatlar reddedilirken kendisine mayıs 2018'e kadar olan maaşın ödenmesi gerektiği söylenmiş ama işe iade isteği reddedilmiş. kısacası maaş kısmında oliseh kazanırken işe iadede fortuna kazanmış.

    kısacası hollanda mahkemesi davaya bakıp hiçbir sey bulmamış ki oliseh de davada hiçbir şey sunmamış.
    fortuna sittard'da oliseh'in kulübü ve takımı küçük düşürdüğünü, takımın motivasyonunu kaybettirici konuştuğunu, başka çalışanlara kötü davrandığını söylemiş ama önemli değil. o kulüp ile oliseh arasında. bizi bu illegal denilen kısım ilgilendiriyor.

    eğer oliseh delil/kanıt sundu diyen ya da oliseh ne demek istemiş bilen varsa söylesin. ama şu halde dava biz ile igor tudor arasında olan davadan farklı değil. antrenör kovulmuş, tazminat almış bitti gitti.

    kendisi hakkında böyle sürekli araştırma yapılması güzel ama keşke biraz daha işin içine gidip google, twitter, yabancı kaynaklar bakılsa da türk sosyal medyanın her dediği ile kuyuya inilmese. oliseh illegal aktivite demiş, ne olduğunu ya da dava olup olmadığını soran iki kişi gördüm. hofland oyuncu oynatmamı istediler demiş ki zerre umrumda değil, herif gittikten sonra oynatmasını istedikleri adam 14 maç oynamamış.
    yani ben bir şey anlamadım bu iki olaydan. kulübün menajer aktivitesi olabilir. ıllegal bir durum olmadığı sürece menajerler dolayısı ile para kazanmaları kendilerinin sorunu, yani sorun da değil sonuçta para onların.

    wassermann üzerinden yıllık 3 milyon euro'luk sözleşme ile biri geldiği zaman ya da sözleşmesinin son senesinde birine 10 milyon euro verileceği haberi olduğu zaman daha net konuşulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın