resim
Marc Gonzalo Martinez
Görev:Tercüman
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:İspanya
  • 63
    sosyal medyaya malum videolarının düştüğü gün kendisine, ailesine ve kendisini görevlendirenlere ne kadar ana bacı giren varsa şimdi ayıp ettik diyor çok enteresan.

    bence gayet renkli bir karakterdi ve inanılmaz pozitif bir hava katacağını düşünüyordum. gerçekten şu ara dönemde isteyeceğin bir karakter. "ben aslında fenerbahçeliydim" diyen hamza hamzaoğlu burada 3 kupa kazandı, galatasaray'ın efsane kaptanlarından mustafa denizli 3 büyük takımı şampiyonluğa taşıdı. burak yılmaz 4 büyük takımda forma giydi sonra ikisinde tekrar giydi ömrü yetse 2. turu tamamlardı. sergen yalçın, mircea lucescu, servet çetin, caner erkin böyle herhalde yüzlerce örnek vardır. adamın sergen'den daha beşiktaşlı, caner'den daha fenerli olma şansı yok herhalde ama adama gık deme şansı bile vermediniz. sırf terim gitti diye köyü yakmaya yemin edenlerin kurbanı oldu marc kardeşim. ha ona da ayrı müstehak bok mu var türkiye'de gitsene ispanya'ya kardeşim ne işin var ortadoğu'da!

    velhasıl twitterdaki beyinsiz troller bu camianın kanseridir. geri alınması yönünde kampanya yapılırsa desteklerim çünkü bence mükemmele yakın bir tercüman adayıydı.
    #bringbackmarc
App Store'dan indirin Google Play'den alın