resim
Marc Gonzalo Martinez
Görev:Tercüman
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:İspanya
  • 62
    burak elmas yönetiminin galatasaray'ı yavaştan twittersaray'a döndürmeye başladığının kanıtı olan kovulma olayının öznesi.

    yahu adam yabancı biri, yaklaşık 10 sene önce galatasaray'a büyük ihtimalle türkçe yetersizliğinden malum takım demiş. ki o zamanlar rakip takım taraftarlarınca bu şekilde bir kalıp kullanılmıyordu bile. zamanında beşiktaş'ta delgado ile çalışmış, bir yayında da bu sebeple beşiktaşlıyım demiş. ne var yani bunda? yabancı adam nereden bilsin taraftarlar arasında bu derece bir kutuplaşma olduğunu?

    kendisi bu iş için çok hevesli olduğunu ama yönetimin ikna edilemediğini belirtmiş. teknik direktörümüz domenec torrent tam 3 kere yönetimden bu arkadaşın kalması için ricada bulunmuş. kabul görmemiş. çiçeği burnunda teknik direktörün şu kadar saçma bir sebepten dolayı şevkini kırmak bile rezalet bir durum. sırf sosyal medyada saman alevi gibi tepki gördü diye insanların kariyeriyle oynayamazsınız. madem bu kadar önem veriyorsunuz bu konulara oraya almadan önce neden araştırmaya tenezzül etmediniz.

    e twitterda söylenenler sizin için bu kadar önemliyse kaç gündür istifanızı isteyen tagler istisnasız dünya gündeminde birinci sırada, neden gitmiyorsunuz o zaman?

    edit: bir de psg maçında rakip taraftar tribününde olma mevzusu var ki bu durum bir yabancı için gayet normal bir şey. üzerine konuşulacak bir şey göremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın