resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 162
    hakkında skandal ötesi iddiaların bulunduğu galatasaray'ın 16525 sicil numaralı üyesi, yöneticisi.

    sahibi olduğu fortuna sittard kulübü eski teknik direktörleri sunday oliseh ve kevin hofland'ın kendisi hakkında çok çarpıcı suçlamaları bulunuyor.

    kevin hofland'dan başlayalım...

    bu abimiz diyor ki ben fortuna sittard'ın başında olduğum sürece bana rahat vermediler. ne adam gibi oda verdiler, ne antremanda rahat verdiler. oynattığım 11'e bile karıştılar, sürekli kimi oynatıp oynatmayacağım konusunda baskı yaptılar. samuel moutoussamy isimli bir oyuncuyu oynatmam konusunda nedense apayrı bir baskı oluşturuldu. sonradan görüyoruz ki bu futbolcunun bağlı olduğu menajerlik şirketi ışıtan gün'ün çok yakın ilişkileri olduğu iddia edilen wasserman isminde bir menajerlik şirketiymiş.

    gelelim sunday oliseh abimize...

    bu arkadaşın iddia ettiği durum hepsinden daha vahim. ilgili tweeti şu şekilde...
    https://twitter.com/...1H6GFdY9seA&s=19
    yani diyor ki...

    --- alıntı ---

    fortuna sittard'da illegal olaylara karışmam üzerine gelen talepleri reddetmem sonrasında kulübün yabancı sahipleri tarafından teknik direktörlük görevimden uzaklaştırıldım.

    --- alıntı ---

    bakın bu iddialar öyle üstü kapatılacak şeyler değil. burada bir yöneticimizin şikeyle suçlanma durumu söz konusu. bu konunun affı olmaz, hele galatasaray'da hiç olmaz. burası fenerbahçe değil. galatasaray da kimsenin koruma kalkanı değil.

    iddialar gerçekse hollanda gibi hukukun hakim olduğu bir yerde böyle şeylere bulaşan bir insan, türkiye gibi bir ülkede tabir-i caizse şov yapar. kimse galatasaray'ın adının kirlenmesine sebep olamaz. bu konuda gerekli önlemlerin alınması elzemdir. kimsenin galatasaray adına böyle bir risk alma hakkı yoktur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın