resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34327
    fatih terim galatasaray için çok değerli çok kıymetli. boşuna 'imparator' demiyoruz ya da 'imparator' adını boşuna almadı bu adam. ama artık gitti adam iyi ya da kötü bunu arkada bırakmamız gerek. şu an teknik direktörümüz farklı biri ve sosyal medya da dönen saçma-salak şeylerle gaza gelmemek gerek.

    fatih terim'le torrent kıyaslaması, torrenti kötüleme. yapmayın arkadaşlar doğru veya yanlış şu an teknik direktörümüz fatih terim değil ve yerine gelen torrent. kötülemek yerine sahip çıkmamız gerekiyor artık. bizim teknik direktörümüz çünkü şu an takımın başında o var. kendi içimizde bölünmememiz gereken bir dönemdeyiz şu an.

    zamanı geldiğin de zaten burak elmas'a seçim zamanı gerekeni yaparız. fatih terim'in büyüklüğünden şüphemiz yok kendisi bizim için ne kadar değerli biliyoruz ama şu an ki takımın başında olan adamında bir suçu yok. terim'i övmek istersen torrent'i aşağılamanın anlamı yok.

    bütün suçlu belli ki başkan zamanı gelince de gerekeni yaparız zaten.

    fatih hoca'ma sonsuz teşekkürler ve mutluluklar diliyorum. tekrar gelmeyeceğini söylemiş ama onun içinde galatasaray her zaman farklı bir yerde ve kim bilir belki bir gün tekrar yollarımız kesişir.

    çok güzel bir sözü var terim'in "kötü zamanda biz varız.galatasaray bizi hiç iyiken çağırdı mı? ihtiyaç varken geldik.
    https://www.youtube.com/watch?v=Tby4_vBSyeA

    o yüzden ben inanıyorum ki bir gün yollarımız tekrar kesişecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın