resim
Marc Gonzalo Martinez
Görev:Tercüman
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:İspanya
  • 54
    yardımcı antrenör olacaksa kötü tercüman olacaksa iyi bir seçim olabilirdi. hem hocanın kültürünü hem türk kültürünü bilen ayrıca pro lisansı olması nedeniyle futbol açısından da katkı sağlayabilecek biriydi. tercüman çok bulunur da bu özelliklerde olanı muhtemelen kolay bulunmaz.

    geçmişi ile ilgili bence hiçbir sıkıntı yoktu. sanki galatasaray'da ilk kez beşiktaşlı biri çalışıyormuş gibi hareket edildi.

    malum takım olayı ise muhtemelen çeviri ile alakalı ama diyelim ki gerçekten öyle demiş olsun. yabancı biri, neyin ne olduğunu bile tam olarak bilmeden fanatikçe bir şey söylemiş. adamın siz gerçekten ölümüne beşiktaşlı falan mı olduğunu düşünüyorsunuz? umrunda bile değildir.

    ayrıca bu takıma ''yükselenim beşiktaş.'' diyen adam bizzat fatih terim tarafından getirildi. bu laflar malum takımdan çok daha sıkıntılı. ikisini de eleştirenleri tenzih ediyorum ama fatih terim'in intikamı diye ne varsa saldıran tayfa fatih terim'e bu konuda bir şey diyor mu?

    torrent de sanırım yavaş yavaş nasıl bir ortama düştüğünü anlıyordur. burak elmas yönetiminin artık yöneticilik yapmaya başlaması gerekiyor. eleştirileri dinlemek başka şey kuru bir intikam hırsından başka bir amacı olmayan sözleri dinlemek başka şey.

    edit: hagi'nin uyarısıyla baliç'in sözü, söylemediği için çıkarıldı. yazının ana fikrinde bir değişiklik yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın