resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34407
    kendisini en iyi tanimasi gerekenler tarafindan dahi tam anlamiyla anlasilmayan, kimi oyle yansitildigindan kimi oyle yansitilmasini istediginden kimi de oyle yansitilsin istedigi icin, kendisini tanimayan insanlarin arasinda omrunu gecirmis insan.

    egosu oldugu icin etrafini dinlemiyor zannediliyor. etrafindaki insanlar ise yemin billah ederek bu zamana kadar beni ondan daha cok dinleyen, goruslerime deger veren olmadi diye anlatiyor.

    yine baskin karakterinden dolayi tek basina calistigini, etrafinda sadece biatci biriktirdigini dusunuyor bir kesim. gercek ise icinden ciktigi ulkede cok gorulmeyecek sekilde alaninda uzman olanlarla cok saygili sekilde istisareler yapiyor hatta isi cogunlukla onlara birakiyor.

    bir kere bir yere geldi mi isine assla birisini karistirmaz, otoriteyle sorunludur diye yaftalaniyor. sonradan ortaya hic isi olmayanlarin isi olmayan mevzulara mudahil olma isteklerine galatasaray’in ve turk futbolunun lehine olaraktan karsi cikabilmek icin mucadele ettigi bilgisi cikiyor.

    benim dahil herkesin kafasinda bir fatih terim imgesi var. duyduklarimizla, gorduklerimizle, yasadiklarimizla sekillenen aslindan bagimsiz imgeler. ama bir tane fatih terim var. goz onunde olmasi, mucadeleci olmasi bunlarin hicbiri bu gercegi degistirmiyor.

    ve o bir fatih terimin bize, sonradan uydurulan ve adina super kupa denilen bicimsiz oyunun son macinda ve sonrasinda bir saniye icerisinde yasattigi duygulari bile bir daha kimse yasatamayacak. biricik fatih terim, biricik anilar birakarak gidiyor hayatimizdan. takimin basindayken de gidiyordu, zamana karsi kimse ayakta kalamiyor zaten. ancak zamanin belli belirsiz seylerle insani oyalayarak kendini unutturma gibi bir huyu var. onca hengamenin arasinda gelip gectigini bile algilayamadigimiz anlar, anilar, onlari ozellestiren o tek insanla beraber gelip geciyorlar hayatimizdan.

    ne ikincisi gelir hayatlarimiza, ne de birincisi gider hayatimizdan..
App Store'dan indirin Google Play'den alın