• 39
    frank rijkaard'ın kadro seçiminde biraz zorlanacağını düşündüğüm karşılaşma . jo kesin oynayacak diye tahmin ediyorum . arda turan'ın da oynayacağından eminim . elano blumer'in bu takımı nasıl etkilediğinin de farkında olduğundan eminim hocamızın . keita'yı söylemeye gerek yok . ayhan'ın oynamasına ihtimal vermiyorum . formda giovani dos santos oynar ise eğer bunlara ek ya tek ön libero oynamamız gerekecek ki henüz oynamadık hiç nerdeyse . ya da elano'yu liberoya yakın oynatıp ona delici görev verilecek . çift ön libero ile başlayıp temkinli oyun oynarsak rakibin açılmasını bekledikten sonra gio'yu sokup ortalığı dağıtabilirz de .

    her neyse , teknik taktik benim işim değil deyip takımımı izlemeye koyulacağım gene . oyuncularla birebir ilgilenen , onlarla yatıp onlarla kalkan , onların idmanlarını izleyip performanslarını gören ben olmadığım için bu işi rijkaard'ın ve ekibinin çözeceğinden eminim . bana düşen kahveye gidip takımı gönül gözüyle izlemek .

    şunu da söyleyeyim içimde kalmasın , hey sen kahvedeki birader ; '' elano ve gio'ya bu maçta da laf edersen seni keserim oğlum ! ''

    not : kesip kesmediğimi yarın belirteceğim , belirtemezsem de gazetelerden okursunuz .
App Store'dan indirin Google Play'den alın