• 129
    fatih terim gittikten sonra yorumlarda 4 kesim göze çarpıyor.

    fatih terimciler : aralarında benim de bulunduğum grup. galatasarayın son 2-3 senedir kötü futbol oynadığını ve fatih terimin başarısız olduğunu gören ama başarıya gene fatih terimle ulaşılacağını düşünen grup.

    fatih terimci düşmanları : fatih terimi sevenleri , gitmemesi isteyenleri ya da gitmesinin yanlış olduğunu düşünenleri gs düşmanı diye etiketleyip kendi zihninde kurduğu yargılara göre yargılayan kitle. ben hem fatih terimi sevip hem de gsli olamam öyle mi? niyeymiş o? çünkü paşamız öyle istedi. çünkü herkes paşamız gibi düşünmek zorunda. çünkü paşamız mağarasından daha yeni çıktı. farklı düşünce ya da düşünceye saygı diye bir şey duymadı. gören de fatih terimi değil de aykut kocamanı istiyoruz sanar.

    fatih terimin gitmesini doğru bulanlar : bence bu kitle +30 yaş ya da iş hayatına atılmış kitle. iş hayatının nasıl yürüdüğünü bilen hayata daha realist bir gözle bakan tayfa. fatih terimin başarısız olduğunu ve gitmesinin doğru olduğunu savunuyorlar. başarısızlık olarak terimcilerle hemfikir ama gitmesi noktasında ayrışıyorlar sadece. görüşlerine katılmıyorum ama saygı duyuyorum.

    fatih terim holiganları : bunlar yeni hocaya küfür eden tayfa. bakın küfür diyorum eleştiri değil. adamı kariyer ya da birçok sebepten beğenmeyip eleştirenler saygım sonsuz da adama küfreden tayfa tam allahlık. her lider ruhlu adamın yanında böyle canlı bomba ruhlu insanlar oluyor bence.

    daha kaç parçaya bölünecez allah bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın