• 126
    fatih hoca kovulduğundan beri ne burada entry girdim ne de başka bir mecrada yorumda bulundum. he yanlış olmasın torrent ile ilgili espriler başlığına bir entry girdim dün, o da başlık silindiği için silindi.

    sen bilirkişi misin ne yapalım yorum yapmadıysan? diyebilirsiniz. haklısınız. neyse. yorum yapmaya yazmıyorum zaten bu yazıyı. biraz sitemde, biraz da tavsiyede bulunmak istiyorum fatih terimci yazarlara. belki sözlüğe uğrayan yazar olmayan insanlar da okur.

    hemen hemen 3 gündür yapılan yorumları okuyorum, yaşananları gözlemliyorum. ve inanamıyorum. tamam anlıyorum, insan çok sevdiği birinden mahrum kalınca üzülür, sinirlenir, saçmalar. ama işin suyu çıktı.

    twitter'da yeni gelen günahsız hocaya ana avrat küfür edip göndereceğiz diyen mi ararsın, burada giydiği kıyafet yakışmamış diyen mi ararsın, hatay'dan 5 yiyelim diyen mi ararsın. buyur buradan yak. şunu kabul edin beyler, fatih terim başarısız olduğu için gönderildi. 2x2=4 gibi bir şey bu. bunu bir kabul edin. başarısız insanlar da kim olursa olsun sonuçlarına katlanır, katlanmalı. siz de katlanmalısınız. sağa sola saldıracağınıza fatih terim'e sitem edebilirsiniz mesela, neden bu kadar başarısız oldun diye.

    sizin fatih terim'i sevdiğiniz kadar ben de mustafa cengiz'i sevdim mesela. öyle kupa kazandırdı, gururlandırdı, derbi kazandı ertesi gün fenerli arkadaşımla taşak geçebildim diye falan da değil, karakterini ve insanlığını sevdim. hocayla takıştılar, neredeyse düşmanlık seviyesinde karşı karşıya geldiler. sonucunda başkan gitti, hoca kaldı. tek bir an bile fatih terim başarısız olsun istemedim. çünkü onun başarısızlığı galatasaray'ın başarısızlığı demekti. bilmem anlatabildim mi?

    he yok ben anlamadım diyorsanız, ya da anladım ama bu işime geliyor diyorsanız sizlere bir önerim var. domain, host, most neyse parası ben karşılayacağım. isterseniz fatih terim sözlük kurun kendinize, fatih terim benim için de efsanedir, girer orada da yazarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın