resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34314
    son iki sezondur basimizdayken en cok hissettigim artik eskisi gibi fatih terimli galatasaray duygusunu cok nadiren yasatabilecegiydi. bu sezon mesela sadece bazi avrupa ligi maclarinda o duyguyu yasadik. sezonun genelinde hoca bazen cezali, bazen dusuk konsantrasyonda gibi oluyordu. sonuc olarak da ligde 12. oldugumuz durumda gorevine son verildi.

    belli ki yonetimde catlak sesler vardi, belki de burak elmas hocaya son bir sans verircesine 8 ocak 2022 galatasaray giresunspor maçında bilet fiyatlarini dusuk tuttu ama dolu tribunlerle giresun'u bile yenemedik. kupada elenmesek ve giresun'u yensek yine de belki sezon sonuna kadar kalacak ve en azindan sahada alkislarla emekliye ayrilacak durumda olabilir, guzel bir ayrilik yasanabilirdi. ama su sartlarda ne yazik ki cok tatsiz bir ayrilik oldu. hocanin yasini ve kariyerinin gidisatini dusunursek bu terim'le son ayriligimiz olacak muhtemelen. boyle guzel, buyuk, efsanevi bir hikayenin bu sekilde bitmesi cok uzucu.

    ben yine de terim'i son yillardaki basarisizliklarimizla degil guzel gunlerle hatirlayacagim elbette. real madrid'e acaba besi atar miyiz diye heyecanlandigimiz gunle, 97'de, 98'de yasadigim o cocukluk sevincleriyle, 17 mayis 2000'le hatirlayacagim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın