resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34296
    dördüncü döneminde sadece asli görevini yapamayarak görevinden alınan efsanemiz.

    yönetim hocayı sattı istifa etmeli diyenlerin ve hocayı taraftar olarak kumpaslara yem ettik diyenlerin temel sorunlari anlayamadığı düşüncesindeyim.

    birincisi başkan ve hoca bir projeyle yola çıktı, gayet makul olarak. gelinen noktada avrupa ligi hariç tüm organizasyonlardan havlu atmış (oradan da havlu atacağımız yüksek ihtimal), iki yıldır en basit rakiplerine baskın oynayamayan; yeni transferlerinin formları antrenman ve maç yaptıkça düşen bir galatasaray var elimizde.

    fatih hoca'nin gönderilme sebebindeki haklılık bana göre tek başına bunlar da değil. hoca inatla doğru ve başarılı futbolu oynattığını savundu. tamam oyunu tabiki bizlerden daha iyi biliyor ancak net olanı göremeyecek kadar kör değiliz.

    federasyon ve dış güçlere hocayı taraftar olarak yem etmişiz! hocanin işi takıma futbol oynatmak. 7 maçtır galibiyet alamamissin toplam net atakların sayılı. bir maçta pas oyunu görüyoruz bir maçta uzun toplarla çıkan bir takım. neticede 3 yıllık projenin fatih hoca ile yapılamayacağı görüldü. zaten saha icine motive olabilse şampiyon olup çatır çatır futbolu da oynatirdi. o zaman kimse dış mihraklari konuşmazdı. kendisi de görevinde kalırdı. kaldı ki takımda bedavaya çalışmıyor güzel de maaş alıyordu. ayrıldığı için kendi kafasinda hocayla duygusal anlar yaşayan arkadaşlar gerceklerin farkına varmalilar.

    uefa kupası kazandığımız 1999-2000 serüveni benim çocukluğuma denk geldi. ben fatih terim hayrani olarak büyüdüm. galatasaraylılığı benim için her zaman idol olacaktır. bu gelinen noktada okan buruk'u işaret ederek kendisi dinlenmeye cekilseydi daha çok yakisacagi kanaatindeyim. camiamız için istifa kararı umarım hayırlısı olmuştur.

    düzeltme: yazim hatasi
App Store'dan indirin Google Play'den alın