• 8371
    hatırladığım galatasaray sevinçlerimin %90'ında olan yaşayan en büyük efsanenin, tarihinde yapılan en büyük gençleşme planlama sezonunun ocak ayında gönderilmesini erken bulduğum ve sezon başında hayal olarak görülen o avrupa grubundan lider çıkmanın en azından avrupa macerasını tamamlayacak kadar hakkı olduğunu savunduğum için galatasaraylı olmadığımı, hatta kendini bilmez bazı taraftarların rte destekçileriyle kıyasladığı bir kesim taraftarı barındıran taraftar grubu.

    avrupanın en çok teknik direktör değiştiren ligi açık ara biz değiliz, fatih terim harici teknik direktörlerin ortalama süresi 1 sezondan az değil, yeni transferlerin ilk 15 dakikada çöp ilan edildiği ülke burası değil çünkü. o yüzden bırakın yaşayan en büyük efsanesini, galatasaray lisesi beden eğitimi hocası olsa bile şu planlamanın ilk sezonunda avrupada lider gruptan çıkmışken sezon ortasında gönderilmesi saçmalıktır.

    ayrıca galatasaray kişilerden üstündür adı altında yapılan yorumlara da gülüyorum. bunu anca kazanılan şampiyonluk sayısını, ligdeki sıralamayı; camia olmaktan, efsanelerine vefa göstermekten önemli gören, anlık başarı odaklı tüketim çılgını insanlarda görebilirsiniz. galatasaray şu ana kadar 22 şampiyonluk kazanmış daha da çok kazanır, ama bu değerleri bir elin parmaklarını geçmez.

    bir daha da kimse uzun soluklu projelerden, gençleşme operasyonlarından filan bahsetmesin. en büyük kredili teknik adamı 6 ayda gönderen bu camiada böyle şeylere bir daha kimse beni inandıramaz.

    peşin not: yeni gelen hocayı 3 ay sonra 'galatasaray'ın iyiliği' için yiyecek bu kitleye karşı yine burada bir durun diyeceğimi adım gibi biliyorum. zira ne hocalar geldi geçti, terim dışında 2 sezondan fazla dayanabilen olmadı bu kitleye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın