resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34295
    dün itibariyle görevi son bulmuş galatasaray'ın en büyük efsanesi.

    ben bu hayatta bana yaşattıklarından dolayı sadece kendisine besleyebileceğim bir sevgi besledim hep hocaya karşı. ''cimbom sevgisinin adı konamaz, ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk'' gibi bir bestemiz yok bizim. böylesine sözlere de inanmadık hiçbir zaman. başarıları ve kazandığı kupalarla rakip camialara bu besteleri yazdırmış hocadır kendisi. onu en iyi böyle tanımlayabiliriz.

    işte bu başarılarla büyümüş ben ve benim gibi milyonlar bugün üzgün, kırgın ve yarım kalmış...

    şöyle bir gerçek var; gitmesini isteyen ve istemeyen olarak ikiye ayrılmış bir galatasaray taraftarı vardı. gitmesini istemeyen, yani ben ve benim gibi milyonlarcası takım ne sıralamada, pozisyonda olursa olsun hocanın bir gün kendini ve galatasaray'ı olduğu yerden kaldıracağına olan inancını kaybetmeden destekleyecekti. gitmesini isteyen ve elindeki bilimsel verilere göre saygılı bir şekilde açık ve mertçe bunu belli eden herkese ise saygım sonsuz.

    fakat alay eder gibi, sinsice, küfür ederek, hatta ve hatta sırf takımın başında hoca var diye yenilmemizi isteyebilecek kadar küçülmüş kimseye de saygı duymuyorum, hakkımı da helal etmiyorum.

    herkes kendisine yakışanı yapar. kimi aslolan galatasaray'dır diyerek her koşulda takımını destekler, kimi galatasaraylılığını bile askıya alır. kimse merak etmesin biz onlardan değiliz, biz yine buralardayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın